“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. U kunt het product gratis retourneren ALLEEN WANNEER U EEN DEEL VAN UW BESTELLING HOUDT VERGOEDEN WIJ DE VERZENDKOSTEN NIET wel de kosten van het Retourneren Die zijn voor onze rekening  . Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Producten zoals dekens en kussen kunnen alleen geretourneerd worden wanneer deze slechts om te proberen Gebruikt zijn   Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@abhome-living.nl  vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Retourkosten

Retour kosten zijn voor onze rekening wanneer het product toch niet aan uw wensen voldoet of om een anderen reden.
Wanneer gekozen wordt en kan worden met DHL of Post nl Met standaardtarieven.
Retour kosten worden alleen vergoedt als het product met alle geleverde toebehorende en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Dit is onze Service wij hopen dan ook dat dit een service kan blijven en berekend dit op 1 Retour per Klant. 

We laten de producten door PostNL of DHL terugsturen Dit betekent dat de klant verantwoordelijk is dat het product zonder schade en goed verpakt bij ons terug komt. Vanuit huis tot aan post nl of DHL.  Dan pas is PostNL of DHL aansprakelijk. Wanneer de producten kwetsbaar zijn en Extra Aangegeven  verzekerd verstuurd worden worden de retourkosten en  de kosten voor de  verzekering berekend. Dit is het zelfde bedrag als de verzendkosten bij de bestelling en kunnen wij in dien nodig in  rekening brengen.

Wanneer dit bij het desbetreffend product van toepassing is. Wanneer de verpakking beschadigd is kunnen wij een toeslag rekenen voor het her verpakken van de producten. Gebruik bij voorkeur Alleen transparante Verpakkingstape.

 

Zeker zijn van Gratis retourneren op uw product Als deze niet kwetsbaar zijn? Neem contact op met ons.

Voorbeeld: Eetkamerstoelen Zijn zeer stevig en met weinig Risico op beschadiging  te retourneren en zullen altijd Gratis Retour mogen.

Wanneer het gaat om een zwaar meubelstuk zoals een kast of tafel kunnen we een ophaal service bieden tegen een vergoeding van de kosten hiervan.

Meubelstukken kunnen alleen Retour wanneer deze niet gemonteerd zijn geweest en wanneer geseald door folie met de folie erom nog geretourneerd worden.

 

 

Beschadiging 

Is het product beschadigd aangekomen door pakketdienst of door een andere fout dan zoeken wij een gepaste oplossing 

als u foto's  stuurt  of ons Beschrijft hoe het product is binnengekomen. Dan weten wij hoe het product bij ons aankomt en  of dat er onderweg niet  nog iets is gebeurd met het product. Dit kunt u doen door te Emaillen naar 

 info@abhome-living.nl  Dan mag u het product retour sturen  kunnen we deze ruilen of retour nemen en kunnen wij het Retourbedrag in orde maken  wij kunnen 

het Retourlabel sturen in de mail of u mag het retour aanmelden Via ons Retourportaal 

 

Het product moet in de  originele verpakking Of wanneer deze beschadigd is geraakt opnieuw Goed Verpakt  geretourneerd worden  Meld het van te voren als de orginele verpakking ook beschadigd is geraakt. Wanneer het product in goede orde is ontvangen zullen wij de terugbetaling binnen 14 dagen in orde maken.

Uitzondering op producten die de hygiëne kunnen beïnvloeden zoals kussens dekens etc. Deze mogen alleen RETOUR wanneer het product uitsluiten is gebruikt om te proberen. 

 

voor RETOUR stuur een email naar

info@abhome-living.nl

OF dien uw retour in via onderstaande button

Producten die door onze bezorger of met Dhl for you vandaag zijn bezorgd kunnen alleen per mail worden Geretourneerd